Lyckan

 
 
Passade på att ensamträna Loui nyss.

Första gången stängde jag bara dörren och stod kvar några meter utanför. Väntade 30-40sek innan jag gick in igen, och då låg han på dörrmatten och blev superlycklig när han såg mig.

Andra gången passade jag på att åka ner och slänga några tidningar, tog väl 1-2min. När jag då kom in genom dörren så låg han i hundbädden i vardagsrummet. Men han kom så fort jag ropade och blev lika lycklig då som tidigare.. ;)

Vad jag vet så pep han iaf ingenting, vilket är skönt. Med tanke på att han annars piper dygnet runt så tänkte jag att han skulle pipa så fort jag stängde dörren, men icke. Thank god :)
 
Loui hade precis rally med sig själv här hemma.. Och helt plötsligt ser jag att han sitter i soffan. Va! Hur sjutton kom han upp dit?!

Han bara växer och växer..
Picture
 
Jag är själv med Loui i ett par dagar, och idag bestämde jag mig för att testa att åka kommunalt med honom. Tog buss en station, och sedan tunnelbanan en station tillbaka.

Han ville INTE kliva på bussen självmant, så jag lyfte honom ganska direkt för jag förstod att det skulle kännas obehagligt. Men han var jätteduktig och lugn när vi väl kommit på. Han satt fint framför mina fötter och tittade omkring sig :)

När vi skulle åka tunnelbana så ville han inte gå ner för trapporna till perrongen.. Fick locka honom länge med godis innan han gav med sig. Jag lyfte honom på tunnelbanan (var gammalt tåg, låter extremt mycket) och där satt han också fint vid min sida. Han nosade en del på golvet men annars var han lugn.
Stolt matte!

Sen åkte vi hiss, eftersom andra alternativet är rulltrappa, och det är han ju van vid eftersom vi bor i lägenhet.. Så.. det gick riktigt bra idag! Roligt!

Vi saknar Ammi här hemma.. imorn kommer hon hem!
Kram Cissi
 
Mina stjärnor

<3

2/3/2011

0 Comments

 
Lille sötnosen!
 
Idag blir lillskrutten 11v.
Han väger idag 8.3kg.
Så söt och så duktig, om han bara skulle sluta stoppa allt i munnen.
Igår fick jag bända upp hans mun för att ta ut ett tuggat tuggummi som han hittade ute. Mysigt.
Då är han inte lika söt.
Men när han är nyvaken och sömndrucken, tittar på mig med sina vackra bruna ögon, så kan jag inte annat än att vara överlycklig över att han kom till oss.
Idag när vi var ute en timme på prommis så fick han vara lös nästan hela tiden. Han är superduktig. Följer indo bra, och indo springer aldrig för långt bort, så det känns tryggt. Lilleman kom dessutom varenda gång jag ropade.
Bra att ha köttbullar med sig ;)
Ska se om jag får upp lite bilder snart.